17 februari bingo in “Schoterhof”

Op 28 januari is tijdens de opening van het jeugdhonk in de voormalige fietsenstalling van Zorgcentrum Schoterhof in Haarlem-Noord, het startschot gegeven om een sponsoractiviteit te organiseren. Het doel is om geld in te zamelen voor Biking4Energy. Op dinsdag 17  februari wordt er door de activiteiten begeleiding in samenwerking met Ria Schlüter-Olbers, een middag georganiseerd die in het teken staat van- en voor Biking4Energy.                                                                                                                                                                                                   Het programma voor deze middag: aanvang 14.30 uur in het sterrestaurant. Opening door het Zangkoor Schoterhof. Daarna een lezing door Ria schlüter-Olbers en na de pauze een BINGO met fantastische prijzen. De kaarten kosten €1,50 per stuk en de opbrengst is voor Biking4Energy

17 februari Bingo:

De middag in het Zorgcentrum Schoterhof was een groot succes.  Het was de eerste keer dat er een activiteit werd georganiseerd voor een goed doel. Zeker tachtig bewoners en buurtbewoners waren aanwezig. Mensen stonden te wachten in de gang voor de bingokaarten konden worden gekocht. Marina Kops heette iedereen van harte welkom. Het Schoterkoor o.l.v. Marijke, verraste ons met een zeer toepasselijk repertoire. Er werd geëindigd met het lied “Het zijn de kleine dingen die het doen”. Ria Schlüter-Olbers kreeg de zaal muisstil met een uitleg over energie-stofwisselingsziekte en wat dat voor een gezin betekent. In de pauze werd er alvast naar de prijzentafel gekeken. Nadat iedereen zijn plaats weer had ingenomen begon de Bingo. Het duurde even voor de eerste ‘bingo” viel en de spanning was te snijden. Daarna ging het vlotter en was het soms dringen bij de prijzen. Uiteindelijk vertrok er niemand met lege handen. Na afloop van de zeer geslaagde en gezellige middag werd de opbrengst bekend gemaakt: € 410,00. Wij van Biking4Energy willen iedereen bedanken voor hun enthousiaste inzet en bijdrage voor het goede doel.

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN