Ambassadeurschap pur sang!

Ambassadeurschap pur sang!

Maandag 2 januari ging de Dakar Rally 2017 van start en Biking4Energy reisde mee.

Niet in persoon maar in de vorm van een sticker en bovenal vanuit het hart!

Coen Schlüter, fotograaf/reporter van het Dakar Press Team en tevens oom van Joska droeg samen met steun van het Dakar Press Team zijn boodschap uit.Zijn oproep is hartverwarmend en inmiddels duizenden keren bekeken.Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor want op deze manier wordt de boodschap over deze ziekte en steun hiervoor breder gedragen.

Coen vertelde over energiestofwisselingsziekten en hoe er op dit moment wordt getest op een stofje dat mogelijk leidt tot een medicijn om vormen van deze ziekte een halt toe te roepen. Wij zouden Coen tekort doen met bovenstaande als enige omschrijving, zijn boodschap omvat veel meer dan dat.

Hier kun je de video terugzien.

Draag jij ons ook een warm hart toe en kun je op eigen wijze iets voor Biking4Energy betekenen? Wij denken graag met je mee!

Stuur dan een mail naar: danielle@b4.bcmi.nl

Met energieke groet,

Marleen, Arno en Danielle

 

 

 

 

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN