Fiets mee met de Dam tot Dam Classic

cropped-Biking4Energy-Favicon.jpg                                                  Screen-Shot-2015-05-20-at-09.56.21-

Fiets mee met de Dam tot Dam FietsClassic en steun kinderen en volwassen

met een energiestofwisselingsziekte

17 September 2017

17 september staan 6.000 fietsers aan de start van de 11de Dam tot Dam FietsClassic. De start en de finish zijn voor het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam.

Schrijf je in voor € 50 en fiets mee met de 60 of de 105 km. Je krijgt van ons een deelnamebewijs, fiets-shirt en een lekker hapje onderweg. Het is natuurlijk helemaal mooi als je enthousiaste sponsors weet te vinden waarmee je minimaal 50 euro voor het goede doel bij elkaar weet te fietsen!

Biking4Energy heeft nog 14 van de 20 plekken voor de 60 km en nog 2 voor de 105 km. De plekken voor de 105 km gaan hard dus wees snel met inschrijven!

Fiets je niet mee maar wil je wel één van onze fietsers sponsoren, dan horen wij dat graag! Uiteraard is aanmoedigen altijd fijn!

Aanmelden doe je via een mail naar info@biking4energy.nl Zet in deze aanmelding dat je mee wilt doen aan de Dam tot Dam Fietsclassic. Je ontvangt hierna informatie over hoe de inschrijving verder verloopt.

Bedankt voor jullie aandacht,

Marleen, Arno en Danielle

In de week van 17 september start ook de Awarenessweek. Kun je bijdragen aan de recordpoging om in de guinessbook of records te komen met minimaal 50 groenverlichte gebouwen over de hele wereld, dan horen wij dat graag! Biking4Energy zet zich in elk geval in om de traditionele maar ook de moderne windmolens verlicht te krijgen. Alle hulp is welkom!

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN