NieuwsBrief

December 2016Biking4Energy - Favicon

Fijne feestdagen en een                            

liefdevol 2017!

 

Graag willen wij iedereen bedanken die zich het afgelopen jaar met grote betrokkenheid heeft ingezet voor Biking4Energy en iedereen die ons een warm hart toedraagt.

Dank daarvoor!

In de vorige nieuwsbrief hebben jullie al kunnen lezen dat wij ons zouden bezinnen met betrekking tot onze identiteit en activiteiten. Komend jaar zetten wij onze activiteiten op een laag pitje.

Dat wil zeggen dat wij voorlopig geen eigen evenementen zullen gaan organiseren. Dit is voor ons momenteel niet haalbaar.

Wanneer er vanuit onze achterban initiatieven zijn om Biking4Energy te steunen zullen wij deze uiteraard met open armen ontvangen en ondersteunen in de promotie daarvan.

 

Besteding donaties

 Met onder andere; Het Benefietdiner, De Dam tot Dam,Theatergroep Kolderiek en ook individuele acties van onze achterban sluiten wij dit jaar af met een bedrag van 15000 euro te doneren aan onze doelen.

Dit bedrag zal worden besteed aan een project waarin kwaliteit van leven voorop staat en aan onderzoek naar ontwikkeling van een medicijn.

Omdat wij een kleine stichting zijn zoeken wij de samenwerking hierin met andere stichtingen welke beschikken over een medisch adviesraad. Wanneer wij een concreet doel hebben afgestemd laten wij dat uiteraard weten. Naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017.

 Theatergroep Kolderiek

foto

 

Ieder najaar zet Theatergroep Kolderiek zich in om voor ouderen met enthousiasme een leuk toneelstuk neer te zetten en wordt er tegelijkertijd bekendheid gegeven aan Biking4Energy.

Met ‘KOLDERIEK ZIET GROEN”werd het publiek figuurlijk meegenomen naar een afgehuurde volkstuin waar veel hilarische en ontroerende momenten werden beleefd.

Op 27 november werd de reeks van voorstellingen afgesloten voor vrienden,familie en bekenden.

De opbrengst bedroeg naast het plezier dat beleefd werd maar liefst 2153,36 !

Nogmaals bedankt allemaal!

 

Dakar rally 2017

biking-nieuwsbrief

De 39ste editie van de zwaarste woestijnrally ter wereld zal 2 januari 2017 voor het eerst van start gaan in Paruguay en na 12 etappes eindigen in Argentinie.

Coen Schlüter gaat als pers fotograaf mee met de “Dakar Press Team” en zal dit jaar als thema aandacht vragen voor kinderen met energiestofwisselingsziekten.

Jullie kunnen Coen en de Dakar Rally nu al volgen via de volgende kanalen ;

Dakar Press Team facebook

http://dakarpressteam.com/

nieuwsbrief-december-2017

Veel succes Coen en bedankt!

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN