28 februari-1 maart Fiets- en Wandelbeurs

Zaterdag 28 februari en zondag 1 maart staat Biking4Energy met een stand op de Fiets- en Wandelbeurs in de RAI te Amsterdam. De stand is te vinden onder nummer 11.G.73. U vindt hier informatie over Biking4Energy en onze fietstocht.

Biking4Energy op de beurs:

De stand van Biking4Energy op de beurs heeft veel belangstellenden getrokken. De ruimte was ingericht met de routekaarten en hoogteprofielen van de te fietsen route. De grote borden met het logo van Biking4Energy, door Sjef  Nelis gemaakt, vielen goed op. Verder waren de oranje fietsshirts met ons logo te bewonderen en lag er uiteraard informatiemateriaal over Biking4Energy en alle activiteiten die nog gaan plaatsvinden. Het bekendheid geven aan de energie-stofwisselingsziekte kreeg een ruim gehoor. Over enkele weken zal blijken of andere effecten zoals sponsoring en het meefietsen op 16 mei, het gevolg is van de vaak goede gesprekken op de beurs. Tijdens de beurs werd al een bedrag van €150,00 ingezameld.

     

 Ook in november was Biking4Energy vertegenwoordigd op de fietsbeurs in Utrecht.

 
 
 
 
WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN