28 maart spinningtour Squash Haarlem

De spinningtour op zaterdag 28 maart in Squash Haarlem was een groot succes. Er hadden zich 20 spinners en een coach aangemeld. Onder de bezielende leiding van Wilma Schreurs werd het een grote happening. De bergen die wij gaan tegenkomen op onze fietstocht werden beklommen en er werden speciaal voor de Biking4Energy fietsers goede adviezen gegeven. Fietsen met je benen, schouders laag en je hoofd leeg! Wilma had een CD met muziek gemaakt speciaal voor deze dag. Een emotioneel moment was er ook toen er een prachtig nummer werd gedraaid waarbij wij allen een moment hadden om stil te staan bij het doel waarvoor werd gefietst. Daarna nam de opzwepende muziek weer bezit van ons en werden we door de kinderen en het publiek  flink aangemoedigd. Onze dank gaat uit naar Wilma voor haar enthousiaste inbreng, naar Squash Haarlem voor de faciliteiten, naar Marcel voor de fijne bediening en natuurlijk naar alle sponsoren. De opbrengst van de spinning en giften van medesporters bedroeg ruim € 400,00. Overzicht spinning

 

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN