2009 Jaarmarkt in Verpleeghuis Overspaarne 6 juni

 

 

Zaterdag 6 juni 2009: Jaarmarkt Overspaarne

Een feest voor jong en oud, kinderen en kleinkinderen, vaders en moeders.

De jaarmarkt is opgezet door de activiteitenbegeleiders van Verpleeghuis Overspaarne in samenwerking met de vrijwilligers. De organisatie heeft deze jaarmark speciaal georganiseerd voor Biking4Energy en de opbrengst is dan ook voor het onderzoek naar Mitochondriële stofwisselingsziekte bij kinderen en jong volwassenen.

Er waren tal van activiteiten en de kinderen konden met een strippenkaart overal aan mee doen. Er was o.a. schminken, beroepen raden, kijken en luisteren naar een vertelkastje enz. Verder werden er poffertjes gebakken, waren er veel kramen met boeken en andere spulletjes en was er een Rad van Fortuin. De muzikale stemming werd verzorgd door Peter Dons die ook een speciaal lied voor een oma (Ria) ten gehore bracht. Mede door het mooie weer was er over belangstelling niet te klagen. Het was een echte familiedag waar iedereen het naar zijn zin had. Het bedrag dat in de batterijen van Biking4Energy terecht kwam was bijna €1400,00, een geweldige prestatie. Wij willen de organisatie, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die zo enthousiast heeft meegewerkt om deze dag zo succesvol te maken, heel hartelijk bedanken. Het was in één woord: FANTASTISCH!

Dank jullie wel, Biking4Energy

1 de voorbereiding.JPG2 alles staat klaar.JPG3 met de hele familie aanwezig.JPG4 beroepen raden.JPG5 schminken voor 1 strip.JPG6 dit is pas het begin.JPG7 de boekenkraam.JPG8 het rad van fortuin.JPG9 een mooi plaatje.JPG10 kijken naar het vertelkastje.JPG11 en natuurlijk poffertjes.JPG12 het springkussen.JPG

De jaarmarkt wordt een grote happening.

Op 6 juni van 10.30 tot 16.00 uur zal de jaarmarkt worden gehouden op het Ripperda terrein in Haarlem.

IMG.jpg

Er is een braderie, rad van fortuin, allerlei kinderactiviteiten en nog veel meer. Er wordt ook een loterij gehouden waarvan de opbrengst voor Biking4Energy zal zijn. De trekking van deze loterij is om 16.00 uur en de winnende lotnummers worden ook op de website bekend gemaakt. Live muziek wordt verzorgt door Peter Dons. Schrijf 6 juni alvast in uw agenda.

De sponsoren van deze dag zijn:

Coty BV Nederland – V&D, Grote Houtstraat – Mac Donalds – Ponypark, Slagharen – Julianatoren, Apeldoorn – Hangjas – Broers verhuur – Cinema Palace – Waasdorp – Dekamarkt – Plusmarkt – Simon en Marijke (weekend weg in Frankrijk) – Familie Dirkzwager – Familie Teeuwen – Peter Dons

 

Op zaterdag 6 juni wordt er op het middenplein in Verpleeghuis Overspaarne een jaarmarkt gehouden voor Biking4Energy. Er komt een koffiehoek, verschillende kraampjes zoals een speelgoed- boeken- huishoudelijke artikelen- en een bloemenkraam. De activiteiten begeleiding schrijft zaken en bedrijven aan om prijsjes te bemachtigen. Verder wordt er gedacht aan een Rad van Fortuin. Ook wil men de buurtbewoners er bij betrekken. Nadere informatie volgt.

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN