BIKE Motion BENELUX 2009

Energy4All op de fietsbeurs  

Van 30 oktober t/m 1 november is Energy4All vertegenwoordigd met een stand op de “BIKE Motion BENELUX” fietsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het thema van “BIKE Motion BENELUX” is Grenzeloze Energie. Dat heeft niet iedereen en dat is dan ook de reden dat de beurs zich dit jaar inzet voor Energy4All.

Op deze beurs is er van alles op fietsgebied te zien. Daarnaast kunt u daadwerkelijk fietsen om energie te verzamelen op het onderdeel “Wattbike”  Op het activiteitenplein achter in hal 12 staat een heuse energiecentrale voor Energy4All.
Belangrijkste onderdeel is de Wattbike, een indoor fiets waarmee je exact kunt zien hoeveel watt je produceert.

Iedereen kan meedoen om zijn wattage te meten.
Wie de meeste watts weet te produceren maakt bovendien kans op mooie prijzen:

  • Iedere deelnemer krijgt een bidon
  • De dagwinnaar verdient een Bike MOTION Benelux koerstrui

Alle opgewekte energie wordt geregistreerd en symbolisch teruggegeven aan het energienet.
De waarde van deze hoeveelheid energie zal geschonken worden aan de Stichting Energy4All

Biking4Energy is op vrijdag en zondag aanwezig in de stand van Energy4All.

Ook aanwezig zijn de vertegenwoordigers van de twee grote fietsevenementen  voor Energy4All die voor volgend jaar op het programma staan:

In mei 2010 de Mont Ventoux Challenge van Join4Energy www.join4energy.nl

In September de fietstocht van Barcelona naar Nijmegen van Ride4Kids www.ride4kids.nl

Komt u ook? U bent meer dan welkom. Zie ook www.energy4all.eu

 

Een zeer geslaagde BIKE Motion BENELUX fietsbeurs in Utrecht

Het was gezellig druk bij onze stand op de BIKE Motion BENELUX fietsbeurs in Utrecht. Er was veel belangstelling voor de fietstochten, het beklimmen van de Mont Ventoux en de tocht van Barcelona naar Nijmegen, die voor volgend jaar op het programma staan. Ook werd er nog een aardig bedrag gedoneerd in de bus voor Biking4Energy. Iedereen hartelijk bedankt en we hopen dat er nog veel reacties komen. (Foto’s volgen)

0 de stand van Energy4All met alle informatie over de fietstochten.JPG1 Ride4Kids laat zich zien.JPG2 Join4Energy presenteert zich, Jordy in gesprek.JPG4 uitleg over Energy4All en de fietstochten.JPG5 fietsen voor energy4All.JPG6 en hier moet het gebeuren.JPG

Verder werd er door de bezoekers fanatiek gefietst op de Wattbike om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Energy4All. Een zeer geslaagde actie van de energiebedrijven en goede aandacht voor Energy4All.

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN