27/28 februari 2010. Fiets- en Wandelbeurs weer een succes.

7 Marcel, Gerald, Ria en Frans.JPGMet grote posters heeft Energy4All weer veel aandacht getrokken op de Fiets- en Wandelbeurs in de Rai in Amsterdam. Het team van Biking4Energy en het team van Ride4Kids waren aanwezig om de Barcelona-Nijmegen Challenge die 4 september van start gaat, onder de aandacht te brengen. www.ride4kids.nl  Het doel was om mensen enthousiast te maken voor de fietstocht en om sponsoren te bereiken. Ook werd er veel informatie gegeven over Energy4All en het onderzoek van Prof. dr. Jan Smeitink en zijn team. Er werden veel folders meegenomen en vaak werd er aandachtig en geinteresseerd geluisterd. Het was leuk dat wij van Biking4Energy herkend werden door mensen en standhouders die vorig jaar ook op de beurs waren en het resultaat van de fietstocht vanuit Milaan bleef dus niet onvermeld dit weekend.

De Mont Ventoux beklimming in mei, georganiseerd door Join4Energy is al helemaal volgeboekt. Er zijn ruim 90 aanmeldingen dus dat gaat zeker een groot succes worden. www.join4energy.nl Voor de Barcelona – Nijmegen Challenge van 4 tot en met 25 september kunt u zich nog aanmelden. Het is ook mogelijk om een aantal etappes te fietsen. Kijk vooral eens op de website: www.ride4kids.nl

Hieronder een kleine foto impressie van de stand op de beurs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2 Frans en Gerald bij de stand.JPG3 Ria in gesprek.JPG4 Frans geeft uitleg.JPG5 Ria en Leny voor Energy4All.JPG6 Veel belangstelling.JPG

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN