Glaswerkverkoop van Marina en Edith

Promotie van Energy4All in Grote Kerk, Haarlem

Gedurende de advent periode hebben wij, Marina Kops en Edith Vriesekoop, op de zaterdagen in de Grote Kerk van Haarlem gestaan. Wij verkochten hier ons handbeschilderd glaswerk, en een deel van de opbrengst ging naar Energy4All. Tot onze grote vreugde heeft dit alles een vervolg gekregen. Sinds kort is ons glaswerk nu ook te koop in het winkeltje van de kerk, wederom verbonden aan Energy4All!!

Er liggen folders bij van Energy4All in het Nederlands en Engels, om mee te nemen. Ook zijn er inkijk exemplaren van het Energy4All magazine aanwezig. Met het hoogseizoen voor de deur, hopen wij dat e.e.a. zal gaan lopen.U bent dus van harte welkom in het winkeltje van de Grote Kerk, ingang Grote Markt in Haarlem. Zegt het voort, zegt het voort!!!!

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN