Ja Zuster, Nee Zuster

“ Ja zuster, nee zuster”

Zo gaat het er aan toe in huize  “”Klivia” en haar bewoners zijn blij met haar plannen, oplossingen en bevlogenheid!

Wie denkt dat onze bikers alleen gaan voor de fiets….. die heeft het mis. Vol passie en bevlogenheid net als zuster Klivia zijn er ook vele mensen die ons doel een warm hard toedragen en hun eigen talenten weten in te zetten. Het doel voor nu is om in 2011 weer een prachtige cheque te kunnen overhandigen na een lange fietstocht nu in Noord-europa.

Zuster Klivia helpt hier ook graag bij!!!!!!!

Een sprekende avond vol bekende liedjes zoals : Mijn Opa, de Kat van Ome Willem, een Stekkie van de Fuchsia afgewisseld door kleine sketches die U laten zien hoe er geleefd wordt in “Huize Klivia”.

Kortom een ouderwets ludieke voorstelling vol muziek en humor, gepresenteerd door Wilma v.d. Ham, Coby Hendriks, Jolanda Kabel, Thea Gorter, Corry Langerijs en Maria Eickmans, medewerkers van het verzorgingshuis Nieuw Delftweide te Haarlem. De regie is in handen van Ria Schlüter Olbers. Een voorstelling die je ongekend veel energie geeft!

En dat allemaal voor ……..

400 kinderen in Nederland die een Energie-stofwisseling ziekte hebben, want  zij willen dat deze kinderen ook heel oud kunnen worden!

Première “Ja Zuster, Nee Zuster”

19 november vond de daverende première van deze klassieke ludieke voorstelling vol muziek, in het  Zorgcentrum Nieuw Delftweide in Haarlem plaats.

Zuster Klivia en haar bewoners speelden de sterren van de hemel.  Bij het publiek gingen al gauw de voetjes van de vloer en er werd uit volle borst meegezongen. De voorstelling was zo’n succes dat zij middels nominatie een echte Oscar hebben gekregen.

Ja Zuster Nee Zuster  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De voorstellingen zitten er weer op . Vijf keer is er met veel plezier opgetreden voor bewoners van zorgcentra binnen de St. Jacob.

Het was een echte uitdaging voor de spelers, want dit derde jaar gingen ze voor het eerst “Op Tournee “. Er werden voorstellingen gegeven in de volgende zorgcentra: Nieuw Delftweide (2x), Oldenhove, Schalkweide en Dennenheuvel.

De spelers hadden geen idee hoe het zou zijn om op andere locaties te spelen, hoe zouden de mensen het vinden, is de ruimte groot genoeg en meer van die vragen.  Het is een geweldig succes geweest. Zuster Klivia en haar bewoners hebben laten zien hoe leuk het is in hun zorgcentrum. Er werd veel gelachen en meegezongen.

Met deze voorstellingen hebben Klivia en haar bewoners ook een bijdrage geleverd voor de kinderen met een Energy Stofwisseling Ziekte, in de hoop dat deze kinderen net zo oud kunnen worden als haar bewoners!!

De bijdrage per huis en de uiltjes verkoop van Rein Zutenhorst  brachten 1120.00 euro op !

Voor de spelers was het een groot genoegen en zij hebben al weer zin in een nieuwe productie.

 

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN