Sponsorloop Don Bosco school

Sponsorloop Don Boscoschool 16 april

 Programma: 

15 april, Schalkweide:

15.00 uur  “Het Verhaal” vertelt over kinderen waar Energy4All zich voor inzet.

Grote zaal Schalkweide

16 april, Don Boscoschool:

10.00 uur                Warming Up groep 4 t/m 8

10.15 – 10.45 uur   Sponsorloop

11.00 uur                Warming Up groep 1 t/m 3

11.15 – 11.45 uur: Sponsorloop

10.00 – 12.00 uur:

*Broodkraam Bakker van Vessem, brood verkoop t.b.v. Energy4All

*Informatiekraam Energy4All

 16 april, Schalkweide:                     

10.00 – 12.00 uur:

*Bewoners moedigen kinderen aan tijdens de Sponsorloop

10.00 -16.00 uur:

*Broodkraam Bakker van Vessem, brood verkoop t.b.v. Energy4All

*Informatiekraam Energy4All

De kinderen van de Don Boscoschool rennen 503,65 euro bij elkaar!!!!!!!!

Brood van Bakker Van Vessem levert 390 euro op!!!!!!!!

Op 16 april was de grote sponsorloop van de Don Boscoschool in Haarlem. Vol enthousiasme gingen zij van start, nadat zij in de weken daarvoor zich intensief verdiept hadden in het goede doel “Energy4All”. Aangemoedigd door meesters, juffen, papa’s en mama’s en de overburen van het verzorgingshuis Schalkweide gingen de jongste groepen van start. Met rode gezichten liepen zij al hun rondjes vol overgave. De grootste aanmoediging kwam van de mascotte MJAMMIE! Van bakker Van Vessem www.vvlp.nl . Een levensgrote boterham, die het hele plein feestelijk versierde. Het kon niet anders dan dat mede door middel van het energiebrood (verkrijgbaar bij bakker Van Vessem),ook de bovenbouw vol energie van start ging en vele rondes maakte.

Op 11 juni werden wij enthousiast ontvangen op de Don Boscoschool om vervolgens een prachtige cheque overhandigd te krijgen met het bedrag van 503, 65 euro dat met de sponsorloop is opgehaald. Dit bedrag zal direct naar Energy4All gaan.

De verkoop van het Brood van Bakker van Vessem leverde gezamenlijk met Schalkweide 390 euro op en is ingezet als sponsorgeld voor Ria Schlüter-Olbers. Zij gaat met Ride4Kids de Barcelona-Nijmegen Challenge meefietsen. (www.ride4kids.nl )  Ook deze keer wordt er gefietst om meer bekendheid te geven aan de ziekte door heel Europa. Het bedrag van de sponsortocht komt uiteraard volledig bij Energy4All terecht.

Wij zijn de Don Boscoschool met al zijn leerlingen, Bakker van Vessem en verzorgingshuis Schalkweide zeer dankbaar voor hun inzet, activiteit en het geen het heeft opgebracht.

Bedankt!!!!!!!!!

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN