2011 Marathon van New York

&nbsp

Sjef en Marleen doen mee met de Marathon van New York, éénmaal beleven wat hun dochter Joska dagelijks ervaart. Zij heeft een energiestofwisselingsziekte!!!

 

Als hardlopen je passie, uitlaatklep is, is het niet zo moeilijk om je trainingsrondje uit te breiden. Je begint met een voorzichtige 5k, je vermoedt dat er meer in zit en dan ga je voor je eerste 10K. En zo draaf je door.

En dan wordt je uitgedaagd als iemand zegt, kinderen met een energiestofwisselingsziekte voelen zich als dat zij een marathon hebben gelopen. Dan ga je ervoor! Een hele echte marathon, voelen wat je eigen kind voelt.

Waar ga je ‘m lopen? Daar hoef je niet eens zo lang over na te denken. Hoewel we hadden kunnen kiezen voor de moeder-der-marathons in Griekenland, besloten we te gaan rennen in NY, the city that never sleeps.

De kinderen die zijn geboren met een energiestofwisselingsziekte leven met een half-volle batterij, laadt slecht tot niet op, en loopt snel leeg. Bij de minst ernstige vorm hebben kinderen na 50 meter lopen het gevoel een marathon te hebben afgelegd. Zij zijn dan totaal uitgeput. Terwijl er ook nog gegroeid, gespeeld, gesport, geleerd moet worden. Wat als je daar geen greintje energie voor hebt? Omdat je cellen dat niet trékken? In het ergste geval wordt 70% van deze kinderen niet volwassen, 50% overlijdt voor hun 10de verjaardag. Daar moet een medicijn voor komen, vindt ook prof.dr. Jan Smeitink in het UMC St Radboud. Hij zoekt naarstig naar een oplossing, en wij helpen hem daarbij. Energie voor iedereen, voor ons, voor jou, en voor die kinderen die energie te kort hebben.

Steun ons doel en geef ons daarmee extra energie in New York.

Volg ons op twitter of facebook: biking4energy of www.biking4energy.eu

Bankrekening 527 8560 t.n.v.Stichting Biking4Energy

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN