Sponsorloop Het Molenven levert een buitengewoon bedrag op

 11.156,80 EURO

Basisschool Het Molenven heeft in een sponsorloop een buitengewoon bedrag bij elkaar gehaald. Nadat vanuit Biking4energy een dag lang in de groepen 3 tot en met 8 voorlichting is gegeven over wat een energiestofwisselingsziekte inhoud en wat Stichting Energy4All doet zijn de kinderen aan de slag gegaan. Vol enthousiasme liepen zij een week later een uur lang vele rondjes. Onder toeziend oog van Joska werden er vele stempels op gehaald. Als beloning voor de inspanning mochten de kinderen genieten van een prachtig optreden van “Ralf” aangeboden door twee moeders van school.

Een week later kwamen er op de dag van de uitreiking van de cheque nog steeds geld binnen.

Joska nam samen met haar moede ren en Saskia van ’t hooft, ambassadeur en ook moeder van een dochter met energiestofwisseling de cheque in ontvangst. Allen hebben wij diepe bewondering voor de inzet van alle kinderen, ouders en leerkrachten.

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN