Broodbankactie december 2012

Broodbankactie december 2012

Broodbank Grote Kerk 1

 

Met een teug opera, een toef klassiek, een vleug operette en een scheut cabaret opent zaterdag 1 december 2012 om 13.30 uur in de Grote Kerk op de Grote Markt in Haarlem ‘Opera della Casa’ de broodbankactie 2012.

Dit jaar staat de actie in het teken van het eerste Werk van Barmhartigheid, ‘de hongerigen voeden’. De opbrengst komt ten goede aan de Haarlemse Voedselbank.

Naast de het optreden van Opera della Casa kunt u tevens een kijkje nemen bij de stand van Biking4Energy! Marina en Edith verwelkomen u graag in de Sint Bavo kerk op zaterdag 1, 8, 15 en 22 december aanstaande van 13.00 tot 16.00 uur. Zij verkopen prachtig gevarieerd handbeschilderd glaswerk. Voor elk huis een gezellige aanvulling en zeker een aanrader wanneer u een uniek cadeau wilt geven voor de feestdagen.
Met de verkoop van het glaswerk steunt u Biking4Energy. Marina en Edith beschikken tevens over informatiefolders over het doel en de initiatieven van Biking4Energy.
Wij zien u graag in de Grote Kerk!

Broodbank Grote Kerk 2.

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN