Exclusief optreden Ian Parker!

Op dinsdagavond 29 november geeft Ian Parker voor een beperkt aantal toehoorders een intiem huiskamerconcert bij de Rijdende School aan de Rijnstraat 74 in Geldermalsen. De opbrengst komt ten goede aan de stichting Biking4Energy.

De Engelsman Ian Parker is een singer-songwriter die zijn vak uitstekend verstaat. Met zijn warme en meeslepende sound, uitmuntend gitaarspel en passievol stemgeluid grijpt hij de luisteraar bij de nekharen. Ian voelt zich nauw betrokken bij initiatieven die de wereld een stukje mooier kunnen maken. Graag onderbreekt hij om die reden zijn Europese toer om aandacht te vragen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Deze sympathieke zanger/gitarist zal dan ook met veel passie zijn muziek inzetten voor het goede doel!

Wilt u dit exclusieve optreden bijwonen? Stuur dan een mail naar barend@vankesselwegenbouw.nl De kosten van deze onvergetelijke avond bedragen slechts 25 euro per persoon, incl. hapjes en drankjes. Dit bedrag kunt u betalen voor aanvang van het concert. Stichting Rijdende School, gastheer van dit evenement, opent om 20.00 uur haar deuren.

Voor meer informatie:
– over Ian Parker: www.ianparker.biz
– over Enery4All www.biking4enery.eu

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN