Europaland Vakantieland – Kolderiek

Zoals wij al eerder lieten weten, waren de voorstellingen ‘Europaland vakantieland’ een grandioos succes! De theatergroep Kolderiek speelden voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers van de verschillende verpleeghuizen en zorgcentra binnen de Stichting St. Jacob in Haarlem en omgeving, voor belangstellenden, vrienden, bekenden en familie.
De voorstelling werd aan de hand van een verteller gespeeld. Zo vertelde zij dat ‘de medewerkers’ van St. Jacob nodig toe waren aan vakantie. En dus gingen ‘de medewerkers’ op pad en namen het publiek mee met hun reis door Europa. Een kolderieke belevenis voor alle medewerkers, begeleid door herkenbare en leuke muziek uit diverse Europese landen.
De voorstelling is maar liefst 9 keer met veel plezier en enthousiasme gespeeld. En er werd veel gelachen en meegezongen met dit vrolijke stuk.

Na afloop mocht theatergroep Kolderiek per locatie een donatie in ontvangst nemen ten behoeve van het goede doel Stichting Biking4Energy. Theatergroep dankt de bewoners en organisaties voor het prachtige bedrag van € 1.576,00!

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN