De ontwikkeling van het stripboek ‘Nou Moe’!

Stichting Biking4Energy steunde Marion Hermans, verpleegkundig specialiste mitochondriële aandoeningen in het UMC St. Radboud in Nijmegen, financieel bij de ontwikkeling van het avonturenstripboek ‘Nou Moe’. Omdat er weinig informatiemateriaal beschikbaar was voor kinderen met deze aandoeningen besloot Marion zich hierop te richten. En met succes!
In samenwerking met professionele tekenaars van studio Noodweer en de financiële steun van Stichting Biking4Energy Biking4Energy ontwikkelde zij de spannende avonturenstrip speciaal voor kinderen, waardoor zij beter begrijpen wat hun aandoening of die van hun broertje/zusje inhoudt.
Op zaterdag 9 februari 2013 word in het UMC St. Radboud in Nijmegen het stripboek officieel gepresenteerd en overhandigd aan kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Aanmelden voor deze dag kan middels een e-mail te versturen naar mitodag@cukz.umcn.nl.

Nou Moe?!

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN