Don’t cry! Run for energy!

Op 8 september 2013 lopen Bart Immer en Ralf Buzink de Strongmanrun.
De Strongmanrun is een off-road hardloopwedstrijd van 18 km met 25 obstakels. Het zal het uiterste vergen van hen om over de finish te komen. Naar de eindtijd zijn ze benieuwd, maar belangrijker is dat zij zullen finishen! Voor meer informatie kunt u kijken op www.strongmanrun.nl.
Bart en Ralf nemen deel aan de Strongmanrun voor hun plezier maar ook voor Biking4Energy. Met hun tomeloze energie zullen zij over de finish komen en hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor de kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Doneren kan via www.alvarum.com/ralfbuzink
Wij wensen Bart en Ralf ontzettend veel succes!!!

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN