Strongmanrun 2013, Hellendoorn

Op 8 september hebben Bart Immer, Arno Mulder en Ralf Buzink aan de Strongmanrun deelgenomen. Deze off-road obstacel-run is 18 km lang en één van de zwaarste hardloopwedstrijden van Nederland. De Strongmanrun vond voor de tweede maal in Nederland plaats in de bossen van Hellendoorn en gezien de weersomstandigheden de avond en nacht voor de start lag het parcours er prachtig bij. De continue enorme regenval had het bos klaargemaakt voor een groot modderbad!

Het parcours bestond uit één ronde van 6 km en daarna een grote ronde van 12 km. Hierin waren meerdere obstakels dubbel opgenomen. Een kleine indruk… De obstakels bestonden uit een hoge waterglijbaan, klimnetten, tijgeren, door een tent met stroomdraden, tijgeren onder de stroomdraden, klimmen over muren en ook erg veel omhoog rennen op heuvels met los zand.

Arno is als eerste van de drie vertegenwoordigers van Biking4Energy gefinisht. Bart volgde een half uur later en Ralf 10 minuten daarna. Alle drie onder de modder en moe maar zeer voldaan! Het was een zware wedstrijd met een aantal dagen spierpijn achteraf, maar ze hebben het erg leuk ervaren, mede ook omdat zij hiermee geld konden inzamelen voor Biking4Energy. Zij hopen dat zij met hun energie een beetje mee hebben kunnen helpen aan nieuwe energie voor anderen! 

Strongmanrun Hellendoorn 2013

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN