Berlin Marathon 2013

Op 29 September gaan Tom Broersen, Hylke Kerssemakers, Sjoert Kerssemakers, Sjef Nelis, Niels Peltenburg, Robbert Voogdgeert en Joost Rueck de Marathon van Berlijn lopen. Dit gaan zij doen voor de kinderen die zijn geboren met een energiestofwisselingsziekte. Zij leven met een halfvolle batterij, de batterij laadt slecht tot niet op en loopt snel leeg. Bij de minst ernstige vorm hebben kinderen na 50 meter lopen het gevoel een marathon te hebben afgelegd. Zij zijn dan totaal uitgeput en dat terwijl er ook nog gegroeid, gespeeld, gesport en geleerd moet worden. Wat als je daar geen greintje energie meer voor hebt, omdat je cellen dat niet trékken!

In het ergste geval wordt 70% van deze kinderen niet volwassen, 50% overlijdt voor hun 10de verjaardag. 

Daar moet een medicijn voor komen!

De mannen die de marathon gaan lopen, dragen bij aan het onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten. Zij zamelen geld in en dragen bij aan de naamsbekendheid voor de ziekte.

Steunt u onze mannen ook? Een donatie kan gestort worden op rekening 5278560 t.n.v. Biking4energy, o.v.v. de desbetreffende marathondeelnemer.

Bedankt voor jullie energie Niels, Tom, Hylke, Sjoert, Sjef, Robbert en Joost!

 

 

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN