Heren hockeyteam van HBS speelt in Biking4Energy shirts!

Fantastisch nieuws! Ook HBS heren-hockeyteam High Fife zal op de zondagen schitteren in een shirt met het logo van Stichting Biking4Energy erop! Sinds  22 september spelen de mannen de eerste wedstrijd in de prachtige nieuwe shirts. Met veel energie gingen zij er tegenaan en wonnen de wedstrijd met 8-0! Van harte gefeliciteerd met deze overwinning heren! Na de wedstrijd werd er door verschillende heren informatie gevraagd bij bestuursleden van Stichting Biking4Energy, het is natuurlijk belangrijk dat zij weten waar Biking4Energy voor staat!
Nogmaals spreken wij onze hartelijke dank uit voor de medewerking van de High Fifers voor hun bijdrage aan de naamsbekendheid van Stichting Biking4Energy!!!

HBS hockeyteam High Fife

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN