Berlin Marathon 2013

Berlijn marathon 2013, een marathon om nooit te vergeten. Op zondag 29 september ging om 6:00 uur ’s ochtends de wekker. Rustig en enigszins gespannen wakker worden en een goed ontbijt met yoghurt en cruesli. Om 8:00 uur de deur uit, op naar de ‘run of the year’! Wat een fantastische prestatie hebben de mannen geleverd op deze marathon in Berlijn!!! De weersomstandigheden waren perfect en het zonnetje scheen heerlijk. Zo werden er dan ook fantastische eindtijden neergezet en het sponsorgeld stroomt nog steeds binnen! Lieve mannen, nogmaals ontzettend bedankt voor jullie energieke inzet! En veel sterkte met de eventuele spierpijn!

Berlijn 2013 Tom

Berlijn 2013 Tom

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN