Advent zaterdagen in de Grote Kerk Haarlem

Zaterdag 30 november, 7, 14 en 21 december aanstaande zijn de Advent zaterdagen en dan is de Grote Kerk in Haarlem open voor het grote publiek. Net zoals de voorgaande jaren zijn Marina en Edith op deze Advent zaterdagen van 13.00 – 16.00 uur ook in de prachtige Grote Kerk te vinden. Zij staan er weer met het handbeschilderde glaswerk en zij verkopen de kunstwerkjes ten bate van biking4energy!
Het is uiteraard erg leuk om met kleurrijk en mooi beschilderd glaswerk uw interieur te verrijken, maar het is nog leuker dat met de verkoop van het glaswerk ook wordt bijgedragen aan het goede doel. Naast dat dit voor de Stichting Biking4Energy de nodige aandacht en financiën opbrengt, is het absuluut zeer de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze prachtige kerk!

Kom ook langs op één van de Advent zaterdagen!

Edith en Marina in de Grote Kerk Haarlem

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN