Kampeerrolstoelvakantie…super cool!!!

Kampeerrolstoelvakantie……..super cool!!!

joska

Bijna is het zover. Joska gaat samen met Oma Ria rolstoelkamperen.
Een jaar geleden was het de grote zus van Joska, Eline die met oma Ria mee mocht op ‘kampeerfietsvakantie’. Joska wilde dit uiteraard ook en riep; “Wanneer gaan wij?”
Helaas maken de afstand en het gewicht van de fiets het voor Joska met haar ziekte niet mogelijk om ook op ‘kampeerfietsvakantie’ te gaan.
Joska leeft met een energiestofwisselingsziekte. Dit betekent dat zij een halfvolle batterij energie heeft met alle gevolgen van dien. Toen Joska in februari haar elektrische rolstoel kreeg, opende dit echter nieuwe deuren. Het idee om met oma Ria op ‘kampeerrolstoelvakantie’ te gaan, werd geboren.
Vrijdag 20 juni om 15:00 uur vertrekken Joska en oma Ria naar de ‘Kennemer Duincamping De Lakens’. Ze zullen bepakt en bezakt, van de tandenborstels en knuffels tot aan de medicijnen en de voedingspomp, 10 kilometer afleggen op de elektrische rolstoel en de fiets.
Mocht u Joska zien rijden samen met Oma Ria, zwaai dan uitgebreid en geniet van haar grote glimlach van oor tot oor.

Joska en Oma Ria

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN