Dansen op de vulkaan

DANSEN-OP-DE-VULKAAN_70x100_DEF_tagline_3000px-716x1024

 

Dansen op de vulkaan; een prachtige film met heel veel herkenning en een mooie aanleiding om in gesprek te komen met elkaar.

Het verhaal draait om Maarten, een jongen van 16 jaar die supergoed kan dansen. Hij draagt echter een geheim met zich mee dat maar weinig mensen kennen. Hij heeft een stofwisselingsziekte en als daar niet snel medicijnen voor worden gevonden, is de kans groot dat hij binnen een paar jaar zal overlijden.

De film geeft inzicht in het leven van een kind en zijn familie met een stofwisselingsziekte.

Onze complimenten gaan uit naar Stichting Stofwisselkracht voor het ontwikkelen van deze film om op deze manier een grotere bekendheid te geven aan stofwisselingsziekten! Want zoals Stichting Stofwisselkracht zelf ook zegt: “Hoe meer aandacht er gegenereerd wordt, hoe meer geld er zal zijn voor onderzoek naar stofwisselingsziektes.”

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN