Theatergroep Kolderiek, bedankt!

Ook dit jaar was de voorstelling “Europaland – Vakantieland”, van theatergroep Kolderiek weer fantastisch. Wat hebben de mensen in de bejaardentehuizen weer enorm genoten van dit vrolijke gezelschap! En ook tijdens de laatste voorstelling voor vrienden, familie en bekenden werd er zeer enthousiast meegezongen, geklapt en gelachen! En dit alles mede dankzij het Scoutinggebouw Brigitta in Haarlem. De opbrengst kwam ten goede aan Stichting Biking4Energy en daar zijn we theatergroep Kolderiek enorm dankbaar voor!

Coby Henderiks playbackt “Non, je ne regrette rein” van Edith Piaff.

Coby Henderiks playbackt “Non, je ne regrette rein” van Edith Piaff. (Parijs)

Paula Hoogland playbackt “Te Lourdes op den Bergen, Ave Maria van Lourdes”. (Lourdes)

Paula Hoogland playbackt “Te Lourdes op den Bergen, Ave Maria van Lourdes”. (Lourdes)

Koos van Vlijmen playback “Daar in het kleine café aan de haven” van Vader Abraham. (in een schotse pub)

Koos van Vlijmen playbackt “Daar in het kleine café aan de haven” van Vader Abraham. (in een schotse pub)

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN