Prachtig resultaat van de broodbankactie

Voor de tiende keer zijn tijdens de adventsperiode in de Grote of St. Bavokerk te Haarlem broodjes vanuit de broodbank verkocht voor een goed doel. Drie zaterdagen heeft Bakkerij van Vessem deze broodjes geheel belangeloos voor deze actie gebakken.  Dit jaar stond de actie in het teken van ‘de zieken verzorgen’. Toen dit thema bekend werd, wisten Edith Vriesekoop en Marina Kops wat hen te doen stond.

Al jaren steunen deze dames stichting Biking4Energy met een deel van hun omzet, maar ook verkopen ze al jaren hun prachtige handbeschilderde glaswerk tijdens de broodbankactie. Hun inzet werd eindelijk beloond; stichting Biking4Energy werd het goede doel voor 2014!

Na drie prachtige zaterdagen, waarop de broodjes elke dag uitverkocht waren, ontvingen wij op 27 februari jl. een fantastische cheque. Met persoonlijke woorden van Joska is iedereen enorm bedankt!

St. Bavo broodbankactie 2014 Marina Kops

broodbankactie 2014 Marina Kops

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN