Bijzonder succes vierde benefietdiner!

Voor de 4e maal en voor de 2de keer in restaurant het Wapen van Kennemerland, hebben wij ons jaarlijks terugkerende benefietdiner georganiseerd.
De eerste avond hebben wij met een intiem gezelschap intens genoten van heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Dit gecombineerd met nieuwe inzichten en inspiratie, opgedaan vanuit Nijmegen, om door te gaan met de zoektocht naar een medicijn. Op deze avond kwam ook Joska even op bezoek, vooral om haar vorige en huidige juf gedag te zeggen. Eerder had ze tegen ons gezegd: “Het is wel heel bijzonder dat ze op mijn feestje komen, ook al ben ik er niet”.
De tweede avond zaten we in de grote zaal vanwege het hoge aantal gasten. Veel bekende gezichten en ook een behoorlijk aantal nieuwe gezichten met nieuwe ideeën.
Er werd informatie gedeeld over de vorderingen van het onderzoek door Marion Hermans, Verpleegkundig Specialist in het Radboud UMC en werkzaam in het team van prof. dr. Jan Smeitink. Ook kon zij vertellen dat het medicijn nog dit jaar op (gezonde) mensen getest zal worden worden.
Daar is nog veel geld voor nodig en tijdens het diner werden er dan ook al veel plannen gemaakt om geld in te zamelen. Wij laten ons graag verrassen!!
Dan natuurlijk ook de financiële opbrengst. Het benefietdiner heeft ons naast bovenstaande, een hoop gezelligheid, lekker eten en het prachtige bedrag van € 1.040,- opgeleverd.
Op weg naar een medicijn!!!!

Namens het bestuur van Biking4Energy, iedereen enorm bedankt!

2015 benefietdiner

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN