Op weg naar een medicijn voor Mito kinderen, een flinke trap op de pedalen verder! Nog even volhouden!

Dit jaar heeft de ontwikkeling van een medicijn om energiestofwisselingsziekten te kunnen stoppen een flinke stap genomen.  Fase 1 van de klinische proefperiode is recentelijk van start gegaan. Dit houdt in dat gezonde proefpersonen het medicijn toegediend krijgen om de effecten van eventuele bijwerkingen in kaart te brengen.
De eerste resultaten van deze proef op gezonde mensen zijn goed. Dit geeft vertrouwen en biedt perspectief voor de toekomst.
Onze partnerstichting Stichting Ride4kids organiseert ook dit jaar zijn traditionele Pyreneeën Challenge in Zuid-Frankrijk. Ria Schlüter-Olbers, Ambassadeur van Stichting Biking4Energy , 72 jaar, gaat alweer voor de 5de keer meedoen. Van 9 t/m 11 september beklimt Ria, samen met bijna 200 andere fietsers, een aantal grote en bekende cols van de Tour de France. De laatste dag van deze uitdagende fietstocht wordt afgesloten op de Col du Tourmalet.
Op de Col du Tourmalet is een blijvend monument opgericht voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.
Via deze link kun je Ria sponsoren.
WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN