EBN fietst superbedrag bij elkaar!

Op 26 Juni vond het jaarlijkse :”GEEF GAS” fietsevenement voor partners van Energiebeheer Nederland plaats in Zuid-Limburg.

Meer dan honderd personen op de trappers voor onze Stichting met als eindresultaat : 5150,- euro!

Onlangs mocht Joska de cheque in ontvangst nemen op het Hoofdkantoor van EBN in Utrecht. Deze opbrengst wordt ingezet voor het onderzoek naar behandeling van mitochondriële ziekten en daar zijn Joska en stichting Biking4Energy dolgelukkig mee!

Uitreiking cheque van EBN te Utrecht

Uitreiking cheque van EBN te Utrecht

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN