“In een nieuw jasje met een goede dosis nostalgie”

In de zaal zien wij met een warm gevoel veel mensen die ons al jaren steunen maar ook nieuwe gezichten als uitbreiding op de Biking4Energy “familie”.

Vanuit de rolstoel met haar moeder aan haar zijde verteld zij samen hoe het allemaal begon en waar het Biking4Energy om te doen is. Joska is inmiddels 10 jaar en dat is een bijzonder moment om bij stil te staan. 

Veel kinderen met een energiestofwisselingsziekte vieren hun 10de verjaardag niet.

Het onderzoek naar een medicijn is hard nodig en dat kost geld, veel geld.

Joska laat in een korte film zien hoe zij zichzelf uitdaagt om vol energie te leven waarin zij samen met zus Eline oproept tot actie. 

https://youtu.be/VBYL3fBQ9o8

Het is een prachtige film met een duidelijke boodschap horen wij terug.

Om vol energie te kunnen leven met een energiestofwisselingsziekte gaat veel gemoeid. We maken  het met elkaar en met een grote dosis hilariteit een klein beetje mee;

het tillen van een fles wijn met gewichten aan je arm, het kauwen op een winegum en het zoeken naar balans zittend op een opgeblazen ballon.

Balans weg,Pang energie op! 

Dat vraagt energiemanagement, HOE? Met een app!

Een hulpmiddel om je daarin te ondersteunen op een leuke manier, een hulpmiddel die weet wie je bent en wat je kan, een hulpmiddel om ook lol mee te beleven, dat zou natuurlijk heel fijn zijn! Ook voor je ouders. 

Tijdens het diner lichtten we een tipje van de sluier op van het idee waarvoor wij hard op zoek zijn naar middelen en ideeen om dit pracht-idee werkelijk uit te voeren.

De veiling aan het eind van de avond is samen met de chocoladebrownie een pracht toetje dat wordt afgesloten met de laatste veilingitem; een date met Lennart Timmerman en Vajen van den Bosch!

Tezamen met het veilingbedrag, de komst van alle gasten en de verbindingen die wij hebben gelegd kijken wij terug op een geslaagde avond. We hebben veel positieve reacties ontvangen en dat doet ons goed! 

Ook alle mensen die niet aanwezig waren maar ons toch een warm hart toedragen,

Dankjullie wel!Lennert - Vajen - veiling winnaars

 

 

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN