Wij dagen je uit Dam tot Dam OF Dam tot Dam Fietsclassic?

cropped-Biking4Energy-Favicon.jpg

Wij dagen je uit

 Dam tot Damloop OF Dam tot Dam FietsClassic? 

18 September 2016

Steun in de awarenessweek samen met ons, kinderen en

volwassenen met een energiestofwisselingsziekte

mitologo_enkel_transparant-300x300

 

Jouw uitdaging is ons veel waard!

Doe mee aan de Dam tot Dam goede doelen FietsClassic in het Biking4Energy team!

18 september staan 6.000 fietsers aan de start van de 10e Dam tot Dam FietsClassic. De start en de finish zijn voor het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. Hierna volgen de prachtige routes langs Noord-Hollandse plaatsen met ‘Dam’ in de naam, waaronder Zaandam, Schoorldam, Monnickendam en Volendam.

Biking4Energy fietsers fietsen mee met de 60 of de 105 km. Doe jij met ons mee, dan krijg je onder andere een deelnamebewijs, shirt en promotiemateriaal om zo  bekendheid te geven aan energiestofwisselingsziekten en onze stichting!

Voor € 50 schrijf je je al in en steun je het onderzoek naar een medicijn, daarnaast vragen we je om minimaal  € 100 sponsorgeld in te zamelen. Wij denken  graag met je mee over het werven van sponsoren!

Aanmelden doe je via een mail naar info@biking4energy.nl Zet in deze aanmelding dat je mee wilt doen aan de Dam tot Dam Fietsclassic. Je ontvangt hierna informatie over hoe je je kunt inschrijven.

 

Doe mee aan de Dam tot Damloop in het Biking4Energy team!

Met 50.000 deelnemers is de Dam tot Damloop op zondag 18 september het grootste hardloopevenement van Nederland. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, de grootste Businessloop ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De hoofdafstand is 10 Engelse Mijl, waaraan ook elk jaar een aantal wereldtoppers meedoet.

Biking4Energy lopers doen mee met de 10 Engelse Mijl bedrijvenloop. Zet jij ons op de kaart onder de bedrijven en ren je met ons mee, dan krijg je onder andere een deelnamebewijs, shirt en promotiemateriaal om zo bekendheid te geven aan energiestofwisselingsziekten en onze stichting!

Voor € 75 schrijf je je al in en steun je het onderzoek naar een medicijn, daarnaast vragen we je om minimaal  € 100 sponsorgeld in te zamelen. Wij denken  graag met je mee over het werven van sponsoren!

Aanmelden doe je via een mail naar info@biking4energy.nl Zet in deze aanmelding dat je mee wilt doen aan de Dam tot Damloop. Je ontvangt hierna informatie over hoe je je kunt inschrijven.

Kom ons aanmoedigen!

Lukt het niet om mee te fietsen of mee te rennen? Dan zouden we het heel leuk vinden als je ons komt aanmoedigen.

Je krijgt dan van ons promotiemateriaal om zo bekendheid te geven aan energiestofwisselingsziekten en onze stichting. Biking4Energy zal op ludieke wijze langs de route staan om onze sportievelingen te voorzien van steun en de nodige krachtvoeding. Hier ben je ook van harte welkom om ons team te komen versterken en mee te juichen!

Wil je ons aanmoedigen en/of helpen in de organisatie vooraf of op de dag zelf kan je je opgeven via een mail naar info@biking4energy.nl Je ontvangt hierna meer informatie van ons.

Bestuur

Stichting Biking4Energy

www.biking4energy.eu

KvK Amsterdam 54812321

 

cropped-Biking4Energy-Favicon.jpg

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN