Nieuwsbrief September 2016

Blij oogsten begint met zorgvuldig zaaien!

Op het moment dat de appels en peren net zijn geoogst en fruitbomen worden geplant gaan de vruchten en bomen van Biking4Energy gelijk op!

Net als het oogsten en zaaien van de fruitbomen mogen wij als Biking4Energy vruchten plukken en op nieuw zaaien. Zonder de aandacht en betrokkenheid van onze ondersteunende groep mensen is dat natuurlijk niet mogelijk Daarom nemen wij jullie in deze nieuwsbrief graag mee in onze oogst succes en zaai proces.

nieuwsbrief-september-2016

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN