Haarlemmermeer Marathon 6 september

Haarlemmermeer Marathon 6 september

De Haarlemmermeer Marathon is ook voor Biking4Energy en Energy4All een groot succes geworden. Alle lopers hebben de streep gehaald en met goede tijden. Oma Ria werd zelfs derde in haar catagorie. Het was prachtig weer om te lopen en de spandoeken waren duidelijk te zien langs de route en bij de finish. Het was een gezellige en druk bezochte dag. Namens Biking4Energy en Energy4All heel hartelijk bedankt voor de enorme inzet en petje af voor jullie prestatie.

Start Haarlemmermeer Marathon.JPGBinnenkomst lopers Biking4Energy.JPGAankomst Ria 3e in haar catagorie.JPGMarleen en maatje bij de finish.JPGhalve marathon gehaald.JPGDe hele club bij elkaar.JPGSpandoek Biking4Energy.JPGStart Haarlemmermeer Marathon (5).JPG

Zondag 6 september wordt de vijfde editie van de Haarlemmermeer Marathonloop gehouden. Hieraan nemen vier collega’s van Traffic Service Van Strien uit Badhoevedorp, deel.  Adrie Beks loopt de halve marathon (21 km), Wilma Pauwels, Richard Muijselaar en John Powel lopen de 5 of 10 km. Het geld dat door gesponsorde kilometers wordt opgehaald komt geheel ten goede aan Biking4Energy.

Maar dit is nog niet alles. Ook Ria Schlüter-Olbers, Marleen Schlüter- Nelis, Linda Martin en Arno Beliën lopen de 5 km voor Biking4Energy. U kunt de lopers ondersteunen door enkele kilometers te sponsoren op het gironummer van Biking4Energy: 5853875  t.n.v. P.N. Doodeman, Haarlem o.v.v. Haarlemmermeer Marathon. Ook kunt u naar de Haarlemmermeer komen om de lopers persoonlijk aan te moedigen. Voor informatie kijk op: www.haarlemmermeermarathon.nl . Wij wensen alle deelnemers veel energie en goede kilometers toe.

Onderstaande foto’s geven aan dat er serieus getraind wordt.

trainen voor de Haarlemmermeerloop.JPGRia en Marleen in training.JPG

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN