Activiteiten Biking4Energy 2010

Onderstaand de activiteiten van Biking4Energy in 2010

 

OPBRENGST ZOMERMARKT………

Juli 2010.

Een prachtige mooie zomerdag bracht Biking4Energy naar de zomermarkt in Meerwijk te Haarlem. Op een perfecte hoek van de straat, waar we vorig jaar ook stonden, mochten wij ons verkooptechnieken inzetten. Vorig jaar hadden we een goede opbrengst en ook dit jaar hebben we het weer legendarisch gedaan. De opbrengst van deze dag was 400,– euro en weer een berg bekendheid. Er waren mensen die ons herkenden van vorig jaar en eerdere acties. Het was een TOP dag. In het bijzonder willen wij Joke en Jan Verstege en alle mensen die ons spulletjes ter verkoop hebben aangeboden enorm bedanken. Dank voor “al” jullie steun!!!

In de Grote Kerk St. Bavo in hartje Haarlem bent U van harte welkom op 27 november – 4 / 11 / 18 december.

November 2010

Wij, Edith en Marina, zijn sinds jaar en dag creatief in de weer, vooral wat betreft het beschilderen van glaswerk. Het is inmiddels een heuse verslaving geworden, maar wat minstens zoveel voldoening geeft, is om ons in te zetten voor anderen. Vandaar dat wij ook dit jaar weer te vinden zijn in de Grote Kerk op de Grote Markt in Haarlem. Elke zaterdag, tijdens de advent periode, is de kerk vrij toegankelijk voor publiek tussen 13 en 16 uur.

Allereerst is het zeer de moeite waard om deze kerk van binnen te bekijken, behalve dat, valt er ook te luisteren naar prachtige muziek en koren die optreden.  Tevens zijn er mensen die zich in zetten voor een goed doel, behalve wijzelf kunt u ook denken aan o.a. een project in Kenia, Amnesty International, de Broodbank, die elk jaar een andere doelgroep steunt. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, voor een klein prijsje kunt u weer warm worden door koffie, thee of warme chocolademelk!

Dus: “Zeer de moeite waard”!

Ik zou zeggen tot ziens in de Grote Kerk, daar waar u nog eens een origineel sint/kerst cadeau koopt terwijl u een goed doel steunt. (een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan Energy4All)


WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN