Fantastisch concert van Ian Parker

Met veel plezier kijken we terug op een geweldige avond waarop Ian Parker een benefietconcert gaf ten bate van Biking4Energy.

Stichting de Rijdende School had een prachtige huiskamer ter beschikking gesteld. In deze sfeervolle ruimte bracht Ian zijn nummers ten gehore in de meest pure vorm… met zijn warme en meeslepende gitaarspel en passievol stemgeluid greep hij de aanwezigen bij de nekharen. Er werd zichtbaar door iedereen genoten.

Ook Ian zelf was na het optreden zeer positief. Ditmaal geen groot festival of bluesconcert, maar een grotendeels akoestisch optreden in een goed gevulde huiskamer.

De opbrengst van de avond was maar liefst € 500,–. Ian besloot spontaan de helft van de opbrengst van zijn CD’s en ander promotiemateriaal van deze avond beschikbaar te stellen aan Biking4energy.
Dit brengt het totaalbedrag op € 600,–.

zie ook de video opname op http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hfDYATDeI4c

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN