Een “kolderieke December”, een feest van herkenning!

Theater Kolderiek brengt dit seizoen een muzikale voorstelling waarin de feestdagen in sneltreinvaart aan jullie voorbij gaan. Donkere dagen, vrolijke feesten, samenkomen en verhalen delen. Jullie zien het allemaal in onze nieuwe voorstelling.

Van 5 november t/m 20 december kunnen jullie ook genieten van deze doldwaze voorstelling in Heemskerk, Haarlem en in Bloemendaal.

Speeldata en achtergrondinformatie vinden jullie op onze site. Wees er snel bij en geef je op. https://www.biking4energy.eu/theatergroep-kolderiek/

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN