Zondag 12 en maandag 13 april 2009

In de grote hal van het station Haarlem is het een zee van oranje. De vertrekkende fietsers, Ria, Leny, Piet, Leny, Johan en Frank zijn aanwezig in hun oranje outfit en ook de families en vrienden hebben hun kleding aangepast. De trein is precies op tijd en het wordt snel afscheid nemen en de fietsen in de trein zetten. In Sloterdijk zien we Leny Allard de trein uitgaan met fiets en al, gelukkig stapt ze weer in. Ze moest even plaats maken voor andere uitstappers.

In Amsterdam hebben we een uur de tijd voor de City Night Line vertrekt. Op het laatste moment moeten we opeens naar een ander perron en dat betekent fietsen de trap af en weer op sjouwen. Dat valt niet mee met alle bagage erop. Net op tijd zitten we in de trein. Onze ‘hotelkamers” zijn prima en met de schuifdeuren open hebben we een zeer gezellige avond met z’n allen bij elkaar. Onze buren sponsoren ons met €100,00 nadat ze op de hoogte zijn gesteld van onze fietsactie.

We worden ’s nachts twee keer wakker gemaakt, een keer door de douane voor de controle van de paspoorten en om kwart voor zeven komen drie mannen met een drugshond de cabines binnen. Bij ons is alles in orde.

Na een lekker ontbijt worden we op het station van Milaan welkom geheten door Marleen, Sjef en de kinderen. Fietsen uit de trein, optassen en daarna op weg naar het hotel. Daar hebben we gezellig met elkaar koffie gedronken en vervolgens zijn we met de metro naar de binnenstad gegaan. Frank verzorgt een mooie stadswandeling en Piet gaat alvast de route voor de volgende dag verkennen. Een groepje blijft in de stad eten en de anderen kiezen de chinees om de hoek. Nog een wijntje toe en dan lekker slapen. Morgen begint de eerste fietsdag!

1 Aankomsthal in Haarlem.JPG2 Eerste filmopnames.JPG  Station Haarlem.JPG3 Vertrek uit Haarlem.JPG4 Wachten in Amsterdam.JPG5 Verkeerde perron.JPG6 We hebben nog een paar minuten.JPG7 Nog net op tijd.JPG8 Nog een dikke kus.JPG9 Dieuwertje blijft alleen achter.JPG        Duomo Milaan.JPGMilaan 13-04.JPG

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN