17 april – Zernez – Landeck 91 km

De eerste handeling na het opstaan was het lopen naar het raam om ons op de hoogte te stellen van het weer. Het was niet bemoedigend. Alle auto’s waren met een dikke laag sneeuw bedekt. En de buitentemperatuur was 1 graad boven nul. Warm aankleden dus. Na een heerlijk ontbijt de fietsen optassen en om half negen van start. Gaandeweg de ochtend klaarde het lekker op en steeg de temperatuur geleidelijk aan naar een plezierig fietsniveau. Er worden vandaag weer veel prachtige foto’s gemaakt. De bergen om ons heen zijn fantastisch en met de zon en wat witte wolken worden het vanzelf plaatjes. Onze volgauto komt af en toe langs en zet ons op de gevoelige plaat, al stampend naar boven of flitsend naar beneden. De videocamera wordt ook vandaag weer goed gebruikt, zelfs fietsend wordt er gefilmd. Ook het koffie uurtje is uitermate gezellig en we overwegen even om maar te blijven zitten. Maar we moeten vandaag wel 90km dus weer op de pedalen. We kiezen ook nu weer om niet de weg door het bos te volgen en dat is maar goed ook want we zien af en toe het fietspad met een dikke laag sneeuw en ijs. We komen door verschillende mooie plaatsen en na de grensovergang naar Oostenrijk lunchen we in een bushokje. We plakken ook maar een poster in het Duits van Biking4Energy op het glas, kunnen ze zien dat we hier ook geweest zijn. Frans kreeg ook weer een donatie van een echtpaar. Heel handig die flyers in de verschillende talen. Vandaag gaan we door naar Landeck waar ons hotel gereserveerd is en het gezin van Marleen gaat voor 2 dagen naar Innsbruck. Er wordt dus wat heen en weer gereden. De middag wordt het eindelijk echt warm en gaan de lange broeken uit. We kunnen nu de hoofdroute niet meer volgen maar zijn verplicht het fietspad te nemen. We zijn inmiddels zoveel gedaald dat de route goed begaanbaar is en het mooie is dat we steeds de rivier de Inn oversteken. Na een prachtige tocht eindigen we na een klein klimmetje bij het hotel. Echt Oostenrijk met schilderingen op de kamerdeuren. De zon schijnt nog steeds en we vermaken ons prima met wat boodschappen doen en dan natuurlijk een terrasje. Vanavond hebben we eindelijk een internet café en kunnen we wat foto’s sturen voor de website. Geniet er maar van want dat doen wij ook.

 sneeuw in de ochtend.JPGEnergy4All.JPGUitzicht_voor_de_fietsers.JPGFietsbrug_over_de_Inn.JPGkoffie in de zon 17-04.JPGGasthof_Greif,_Landeck.JPG

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN