18 april – Landeck – Innsbruck 84 km

Gisteravond was het nog wat laat geworden omdat we naar het internetcafé gingen dat gesloten bleek te zijn. Gelukkig bracht de Dongel van KPN uitkomst en konden de foto’s en het reisverslag toch doorgestuurd worden. We ontbijten om half 8 en daarvoor hebben we al lekkere broodjes gehaald voor de lunch. Het weer ziet er goed uit, wat bewolkt maar niet al te koud. We starten wel steeds met de lange broeken aan maar dat staat niet gek met al die besneeuwde bergen om ons heen. Het wordt een prachtige tocht. We fietsen vrijwel de hele dag langs de rivier de Inn. In het begin was het stevige, korte klimmetjes en daarna was het redelijk vlak. Af en toe wat overleg als de route niet duidelijk was maar het kwam steeds goed. Dat wil zeggen dat we geen kilometers teveel hebben gereden voor de kilometer sponsors. De natuur begint al heel mooi te worden. De bomen staan in bloei en ook waren er veel fruitbomen te zien. De bermbloemen beginnen te kleuren al zijn het meestal paardebloemen maar die geven ook kleur aan de foto’s. Helaas liet de kilometerteller van Leny het vandaag afweten en dat fietst niet lekker dus de gereedschapstas bracht uitkomst: een nieuw batterijtje. Verder gaat het met alle fietsers heel goed, iedereen is in goede conditie en kan het tempo volgen. Er is vandaag ook weer hier en daar gefilmd vooral als iemand verkeerd geschakeld heeft en het klimmetje moet lopen. Om kwart over drie zijn we al in Innsbruck waar we eerst een brug te ver fietsen, maar een telefoontje naar Frans en hij staat al bij de goede brug te wachten. We hebben een hotel langs de rivier met mooi uitzicht. De kinderen en Marleen en Sjef vinden het leuk om ons weer te zien en het gaat een gezellige avond worden. De zon schijnt en iedereen heeft het ontzettend naar de zin.

room__with_a_view.JPGtunneltje.JPGde_Inn_vlakte.JPGvoorjaar.JPGpaardebloemen_en_sneeuw.JPGInnsbruck.JPG

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN