19 april: Innsbruck – Degerndorf 110 km

Gisteravond werd het nog heel gezellig en is er ook nog geld voor Biking4Energy binnengekomen. Er was een feesttent op het plein, Leny A deelde de flyers uit en Ria deed haar verhaal. Ook een dansje voor het goede doel en de muntjes werden in de collectebus gedaan. Andere Leny heeft het op de film vastgelegd. Ook in het restaurant mocht Ria collecteren met toestemming van de eigenaar. Het resultaat was 80 euro!

Vandaag alweer een prachtige fietsdag. Een heerlijk zonnetje en de hele dag vlak gereden want we volgen nog steeds de rivier de Inn. We zien tijdens de route nog steeds bergtoppen met sneeuw maar het wordt al wat minder. De bergen zijn wat lager en het dal groener. Ook vandaag is de natuur weer mooi, voorjaarsbloesem en fris groen. We zien koeien en schapen in de alpenweiden en horen de bekende belgeluiden. Het was de hele dag een straffe tegenwind en Piet heeft laten zien dat hij goed kopwerk kan doen. Een regelmatig tempo en iedereen uit de wind gehouden. We kwamen door verschillende leuke plaatsen. In Schwaz heeft Leny A. tijdens de koffie nog een tientje bijeen gepraat voor ons goede doel en ook tijdens de “cola-stop”is de bus weer langsgegaan. Totaal vandaag 56 euro, als het zo door gaat vullen we onderweg ook een batterij. In Oberlangkampfen kwamen we in een dorpsfeest terecht, de paarden werden gekeurd en door de pastoor gezegend. De lokale fanfare deed goed zijn best en het bier vloeide rijkelijk. Kufstein was een leuke onderbreking, mooi stadje maar vandaag te weinig tijd om uitgebreid te kijken omdat we 110 km moeten fietsen. Wel werden er door Leny A. heel veel foto’s gemaakt. Zij had namelijk vandaag de eer om foto’s voor de website te maken en het resultaat ziet u hieronder. Vannacht slapen we een keer heel goedkoop, een soort vrienden op de fiets maar dan wat luxer. Allemaal een mooie kamer met een weids uitzicht. Heerlijk gegeten, een wijntje toe en terugkijken op een lange maar goede dag. Morgen weer een afstand boven de 100 km en dan ook nog het nodige klimwerk. Voor nu dus lekker slapen en op tijd weer op.

landschap.JPGSchapen_in_de_wei.JPGSchuin_door_de_bocht.JPGVijf_op_een_rij.JPGLunch.JPGOverleg.JPG

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN