Een dag van heerlijk uitslapen maar om half negen zit iedereen al aan het ontbijt. Dat zal het ritme wel zijn. We kletsen nog wat na en alle foto’s van deze twee weken worden op een USB stick gezet, samen 8GB! Daarna moet de website nog van twee dagen bijgewerkt worden en dan kan Praag worden verkend. Leny, Johan en Frank zijn al naar de Praagse Burcht en genieten van alle mooie dingen. Daar komen deze dagen nog heel veel foto’s bij. Het is echt genieten in Praag. Een mooie en vriendelijke stad. Alle gebouwen om je heen zijn prachtig, groot en statig. Het astronomisch uurwerk op het Oude Stadsplein en de Karelsbrug mogen we zeker niet vergeten. Ook zijn er de nodige souvenirwinkels te vinden. Beroemd is het kristal, de marionetten en de Marouska’s.

Om vijf uur hebben we afgesproken bij de Karelsbrug en gaan we met 15 personen eten in een restaurantje met uitzicht op de beroemde brug. De groep is nu voor de laatste keer zo groot. Het zal wennen zijn zo zonder Leny, Johan en Frank. Johan houdt een toespraakje tijdens het diner en overhandigt aan Diel en Jaap een zelfgemaakt stokje met daarop: Milaan, Praag, Heidelberg, Dusseldorf en Nijmegen. Ook de kilometers staan erop Het is de bedoeling dat we het stokje in Nijmegen brengen en we gaan er met zijn zessen alles aan doen om het goed en gezellig te laten verlopen. Nog een afzakkertje voor de laatste avond en dan inpakken want morgen moeten we al om half zeven ontbijten.

1_uitzicht_vanaf_de_Praagse_Burcht.JPG2_het_Oude_Stadsplein.JPG3_Astronomisch_uurwerk.JPG4_souvernirwinkel.JPG5_uitzicht_vanuit_het_restaurant_op_de_Karelsbrug.JPG6_Het_stokje_is_overgedragen.JPG

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN