11 mei Koblenz–Rodenkirchen 96 km

 Gisteravond om half 8 belde Jan Willem Schram voor een live interview op radio Veronica (www.vradio.nl) . Het werd een heel leuk gesprek waarin wij konden vertellen over onze sponsortocht, het doel waarvoor wij fietsen en we konden iets vertellen over de energie-stofwisselingsziekte. Ook hebben we de bezoeken aan de Universiteiten gemeld en een oproep gedaan voor 16 mei om in Wijchen mee te fietsen.

Vandaag was het een lange fietsdag wel 96 km. Jaap, Diel, Frank en Selma hebben nog nooit zoveel kilometer per dag gefietst. Gelukkig was het allemaal vlak en hadden we de kaart bijna niet nodig omdat we de hele dag langs de Rijn hebben gefietst. Ons was gezegd dat het 80 km zou zijn maar helaas, er kwamen er nog een paar bij omdat er eerder geen camping te vinden was. De hele dag hebben we in onze regenkleding gefietst, het was dus nat maar ook koud. We moeten toch maar eens achter waterdichte handschoenen aan want met koude handen kun je niet schakelen en ook niet remmen. En remmen moet je af en toe met die grote kuilen en boomwortels in het fietspad. Als er dan ook nog van die felle afdalingen zijn (plaatsen waar boten te water worden gelaten) waarbij je bijna de Rijn infietst is het soms wel heftig met die gladde keitjes. Maar we hebben natuurlijk ook gelachen. Met zijn allen in de Bäckerei/Conditorei waar ze de vloer moesten dweilen nadat wij vertrokken waren. Of onder de flat op de parkeerplaatsen waar we gingen lunchen. We leken wel een stel zwervers maar we zaten tenminste even droog. Toen we bij de camping aankwamen, waar ook het hotel geboekt was door Frans, werd het droog. Een rondje koffie en daarna werden de tenten opgezet. Iedereen aan de warme hap en vroeg naar bed.

1_radiointerview.JPG2_overleg_in_de_regen.JPG3_Moby_Dick.JPG4_zwerverslunch.JPG5_Frank_langs_de_Rijn.JPG6_laan_in_Surth.JPG

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN