12 mei:Rodenkirchen–Düsseldorf 52 km

Het begint nu en beetje tot ons door te dringen dat onze fietstocht bijna is afgelopen. Vandaag hadden we een zeer relaxte dag. Al na 10 km kwamen we in Keulen waar wij natuurlijk voor de Dom op de foto gingen. Frank haalde allerlei trucjes uit om zelf ook op de foto te staan en hij staat er inderdaad op maar dan wel hard naar ons toelopend. Toen was er een aardige dame die de foto voor ons heeft gemaakt en het resultaat is hieronder te zien. Het gedeelte langs de Rijn waar we vandaag fietsten was niet heel bijzonder, veel industrie en kale stukken. Bij de Ford fabrieken moesten we een stukje om en een Duitse mevrouw fietste ons het hele stuk voor. Met een pontje zijn we naar de rechteroever overgestoken zodat we makkelijker de stad binnen zouden rijden. Geen kastelen vandaag en de pech bleef ook beperkt. Bij Leny piepte er iets, Ria kreeg een ijzerdraadje tussen haar derailleur en in het hotel aangekomen viel het slot van Frank z’n fiets er spontaan af. Alles is weer gerepareerd en morgen kunnen we verder. Nu even douchen, kleding wassen en dan naar de binnenstad van Düsseldorf om wat te winkelen. Ons hotel is buiten het centrum maar vlak bij de Universiteit die we morgen gaan bezoeken. Frans is er al geweest en we zijn van harte welkom.    

1_hoofdingang_van_de_Dom_van_Keulen.JPGFrank in actie 12-05.JPG2_Frank_geeft_instructies.JPG3_Biking4Energy_voor_de_Dom.JPG4_sterke_benen.JPG6_even_poseren.JPG

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN