14 mei: Wesel–Millingen a.d. Rijn 64 km

Vandaag hebben we weer een relaxte dag. Gister moesten we bijna 90 km en vandaag maar ruim 60. Dit komt omdat er nog weinig campings open zijn en er daardoor langere en kortere afstanden gefietst moeten worden. Het is ook vandaag weer gelukt om een slaapplaats te vinden en de kampeerders overnachten zelfs in een trekkershut omdat het mogelijk vannacht gaat regenen. Van de beheerder kregen ze ook nog een donatie. Tijdens onze koffiepauze en ook nog onderweg hebben we meerdere mensen gesproken en ook weer donaties gekregen. In een horecagelegenheid zagen we twee kranten liggen waar mogelijk het artikel van ons bezoek van gister aan de kinderkliniek in zou staan. Niet gevonden en dat komt omdat het een regionale uitgave is en daar staat geen nieuws uit Düsseldorf in. Wel mochten we enkele folders achterlaten zodat andere mensen het kunnen lezen. De route van vandaag was niet spectaculair. We fietsten door verschillende dorpjes en weer langs de Rijn. We hebben het Kalkarcomplex gezien. Het was de bedoeling dat hier een atoomcentrale zou komen maar door alle protestacties is dit niet doorgegaan. Het is nu een familierecreatiepark geworden. Het fietsen over de Rijndijk was wel erg leuk maar we moesten wel door heel veel poortjes heen. Om kwart over drie waren we al op onze bestemming en na 32 dagen weer terug in Nederland. We gaan vanavond nadenken over onze laatste fietsdag.

1_in_colonne.JPG2_richting_Kalkar.JPG3_Kalkar.JPG4_bovenop_de_dijk.JPG5_klimmetje.JPG6_donatie_voor_de_trekkershut.JPG

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN