15 mei: Millingen a/d Rijn – Wijchen 79 km

Vanmorgen begonnen we met een druilerige lucht maar we konden redelijk droog fietsen. Tijdens de koffie zelfs een zonnetje. Vandaag is het onze laatste echte fietsdag en dat voel je natuurlijk ook. We gaan eerst op weg naar het NTKC terrein in Schaijk om Frank en Selma daar achter te laten. Onderweg fietsen we op met een aantal meisjes die op weg zijn naar school. Ze vinden het leuk om achter ons aan te fietsen en nadat we wat flyers hebben gegeven zijn ze zeer geïnteresseerd in onze fietstocht. Ze gaan op school de website bekijken en proberen ons verhaal in de klas te vertellen. Later tijdens de oversteek met het pontje in Cuijk hebben we weer succes en krijgen we ook een donatie. Ook tijdens de koffie wordt er weer gedoneerd maar dan willen de dames wel met de foto op de website. We zullen zo even kijken of de foto gelukt is. Na 79 km rijden we Wijchen binnen. Eerst willen we even het kasteel zien waar we morgen gaan starten. Het leuke is dat we al een bord zien staan waarop vermeld is dat er een omleiding is i.v.m. Biking4Energy!

Nadat we bij onze “vrienden op de fiets”zijn aangekomen moet heel gauw dit verslag worden geschreven want voor vijf uur moet de dongel op de post. We kregen hem een maand op proef en dat is nu voorbij. Door de dongel hebben we alle berichten door kunnen sturen en de reisverslagen en foto’s op de website kunnen plaatsen. Bijna nergens hebben we gebruik kunnen maken van gewoon internet en we zijn benieuwd naar de rekening van KPN. Als laatste willen we iedereen bedanken voor alle leuke reacties op de site. Morgen het laatste verslag van deze reis.

1_Leny_dagelijks_achter_de_laptop.JPG2_de_zeven_heuvelenweg.JPG3_op_de_pont.JPG4_de_dames_willen_op_de_site.JPG5_nog_een_keer_omhoog.JPG6_Wijchen_bereikt.JPG

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN