Sponsorfietstocht Barcelona – Nijmegen

Barcelona – Nijmegen Challenge, 2200 km fietsen

4 landen, 3 weken, 1 doel: de strijd tegen energiestofwisselingsziekte

De Stichting Ride4Kids (www.ride4kids.nl) organiseerde deze fantastische sponsorfietstocht. Van Barcelona, via Zaragoza en Parijs naar Nijmegen.

Een prachtige en soms heftige tocht van 2200km door de meest uiteenlopende landschappen. Hitte, kou, kamperen en veel gezelligheid. Pas in België viel de eerste regen. In Nijmegen kon €40.000,00 aan Prof. Jan Smeitink worden overhandigd.

 

Het reisverslag van de Barcelona – Nijmegen Challenge in september staat op een aparte pagina.

Piet en Leny Doodeman hebben in juni de hele tocht voorgefietst.

Ze begonnen met regen en storm en later fietsten ze in bijna 40° hitte. Onderweg werd de route bekeken en aangepast en werden op beslissende punten BNC stickers geplakt. Een uitgebreid reisverslag en veel foto’s zijn te zien op: www.lenyenpiet.waarbenjij.nu

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN