Sponsorfietstocht 2011, 9 Mei – 25 Juni

Zeven weken fietsen van Finland via Zweden, Denemarken en Duitsland, naar Nijmegen

Frans en Ria, Jaap en Dieuwertje gaan de tocht van ruim 2600km fietsen. Op 9 mei vliegen ze naar Finland waar ze in Oulu het eerste onderzoekcentrum van hun reis gaan bezoeken. Daarna volgen nog de centra in * Tampere, Finland, * Helsinki, Finland * Stockholm, Zweden * Gothenburg, Zweden * Ãrhus, Denemarken en eindbestemming is * Nijmegen, Nederland.

Het volledige route overzicht kunt u hier downloaden (PDF). Route overzicht biking4energy Oulu – Nijmegen.

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN