De Stichting Ride4Kids organiseert in september 2011 een fantastische sponsortocht door de Pyreneeën. Van 10 tot 18 september worden de hoogste bergen beklommen. Een enorme uitdaging voor iedereen. In zeven dagen 644km en 10.344 hoogtemeters overwinnen. De meest legendarische cols die in de Pyreneeën beklommen zullen worden zijn o.a. Col du Tourmalet, Col d’Aspin, Col du Soulor, Col d”Aubisque, Col de Spandelles….. Dit zijn enkele van de beroemde passen die we gaan veroveren tijdens deze prachtige bergritten. Het team van Biking4Energy fietst met 8 personen mee. De stoere fietsers zijn: Leny, Piet, Ria, Leny, Johan, Frank, Laura en Nico. Ook zin om mee te doen? Kijk op www.pyreneeenchallenge.nl

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN